Happokaseiini valmistetaan pastöroidusta ja rasvattomasta maidosta, joka on koaguloitu suolahapolla. Koagulaation jälkeen saatu juustomassa erotellaan ja huuhdellaan heraproteiineista lopputuotteen puhdistamiseksi. Tämän jälkeen se tiivistetään, jauhetaan ja kuivataan.
Lopputuote on hienojakoinen, irtonainen jauhe, jolla on vaalea väri, neutraali haju ja maku.
Foodcom SA toimittaa luonnollista ja tuoretta happokaseiinia, jonka rakeet vaihtelevat 30:stä 90:een.
guaranatu®:
Uusi Power-Guarana.
http://www.guaranatu.de/
guaranatu® on uusi kehitetty kofeiinia sisältävä uute guarana-kasvista, joka on valmistettu korkealaatuisessa uuttamisprosessissa – luonnollinen valmistusmenetelmä, joka takaa erityisen puhtaan ja laadukkaan tuotteen käyttämällä yksinomaan nanovettä.
Luonnollinen kofeiinipitoisuus: jopa 25 %
Vesiliukoisuus: 100 %
Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten sekoitus, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, nimeltään "Lomo embuchado" tai "Caña de lomo", joka valmistetaan kypsymis-kuivatusprosessilla, joka kestää yli 45 päivää. Muoto: laatikko 200g, pussi 5kg
Lisäaineiden, mausteiden ja mausteiden seos, joka on tarkoitettu lämpökäsittelemättömän lihatuotteen valmistamiseen, nimeltään "Salchichón" tai "Chorizo blanco" laatu "Extra", valmistettu hitailla kypsennystekniikoilla (lämpötila 6–12ºC ja alkuperäinen RH 78–86 %). Muoto: 4 kg:n pussi
Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten sekoitus, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, erityisesti lämpökäsitellyn lihan tuotteen, jota kutsutaan "Morcilla", valmistamiseen. Muoto: 5 kg:n pussi